Onderhoudstechnieker preventief onderhoud

Employer
Indaver
Location
Boomsesteenweg, 2830 Willebroek, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Van maandag tot en met donderdag heb je een vast nachtrooster van 22.00 – 06.00 uur. Op vrijdag werk je van 21.00 – 05.00 uur. Je begint je dienst met het doornemen van de planning. Daarna ga je vlot aan de slag. ’s Nachts draait de installatie geen productie en is er tijd om alle onderhoudswerken te doen. Dat kunnen vast terugkomende zaken zijn zoals de smeerronde, maar ook werkzaamheden die jouw collega’s tijdens hun vroege en late dienst hebben opgemerkt.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Allereerst om tegen februari zowel de oude installatie beschikbaar te houden als de nieuwe installatie op te starten en optimaal te laten werken. Je hebt goesting om te werken en je wilt graag nieuwe mechanische en elektrische kennis opdoen. Dat kan goed want er valt veel te leren over de nieuwe installatie. Hiervoor doe je met je collega’s een opleiding waarna jullie de kinderziektes eruit kunnen halen. Je hebt geen hoogtevrees of angst voor smalle doorgangen.

Hoe maak je het verschil?

 Je hebt een technisch diploma en al een eerste werkervaring als technieker.  Je hebt goesting om onze nieuwe installatie te leren kennen.  Je beschikt over een goede fysieke conditie, werken in de nachtdienst en hoogtes schrikken jou niet af.

Wat bieden wij jou?

 Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed.  De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.  Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Het Indaver Milieupark te Willebroek verwerkt 20% van alle Plastic, Metaal en Drankkartonafval dat in België wordt geproduceerd. Als Onderhoudstechnieker kom je terecht in een team van 3 andere Onderhoudstechniekers voor de nachtdienst en 4 Storingstechniekers die in de vroege en late dienst werken. In de nacht zorgen 8 cleaners voor het eerstelijnsonderhoud. Het team bestaat verder uit een magazijnbediende en een supervisor. Iedereen in het team neemt zijn eigen verantwoordelijkheid op. Je kunt rekenen op een aangename collegiale sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst