Business Developer

Employer
Indaver
Location
Ketenislaan, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Indaver Business Developer IWS krijg je 2 interessante taken.

Hoofdzakelijk sta je in als productmanager van Indaver Metal Processing, onze installatie voor het terugwinnen van edelmetalen uit vloeibare afvalstromen. Je bent verantwoordelijk voor het Inda-MP budget en de prijsbepaling. Je werkt de commerciële strategie uit, coördineert het verwerkingsproces en je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en snelheid. Vanuit jouw marktinzichten stuur je het R&D plan mee aan en bewaakt hierin de belangen van de klanten. Dit alles doe je in samenwerking met het laboratorium, productie-, sales-en R&D-team.

Daarnaast verken jij de markt op nieuwe projecten binnen de circulaire economie. Je brengt de markt van afvalstromen in kaart, analyseert de behoeften van de industrie en inventariseert de ontwikkelingen in de aanverwante sectoren. Je onderzoekt de technische en economische haalbaarheid van projecten en werkt een business case uit; van high level tot een concreet project. Je werkt contracten uit en volgt het project op tot en met de implementatie.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

In nauw overleg met de productie, sales, R&D teams en onze externe partners coördineer jij de Inda-MP activiteiten. Verder ben je in staat om onderbouwde analyses op te stellen voor een theoretische high level business case en deze te vertalen naar een concreet en uitvoerbaar project.  Je bent in staat om snel te schakelen en als teamspeler werk je soepel samen met collega’s, (potentiële) klanten, leveranciers en andere marktpartijen. Je hebt een klantvriendelijke instelling, je bent communicatief en je richt je op duurzame langetermijnrelaties met alle partijen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een master in de ingenieurswetenschappen (handelsingenieur, bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur)
  • Je beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring in een business development rol, management consulting rol of vergelijkbare functie in een internationale omgeving
  • Je Nederlands is vloeiend en je drukt je vlot uit in Frans en Engels
  • Maandelijks enkele dagen reizen vind je geen probleem.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Deels thuiswerken.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Inda-MP wint waardevolle edelmetalen terug uit vloeibare afvalstromen afkomstig van de farmaceutische en chemische industrie.

Het business development team in Singelberg neemt bij Indaver de voortrekkersrol in het uitwerken van circulaire projecten. Uitgangspunten zijn circulariteit van materialen en energie in combinatie met economische haalbaarheid.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst