Operator

Employer
Indaver
Location
2870 Puurs-Sint-Amands, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In je werk als Operator is geen dag hetzelfde. Je komt bij één van onze klanten te werken in Puurs. Hier zal je instaan voor het laden en lossen van verschillende afvalstoffen. De laad-en loswerken doe je met een vorkheftruck. Je houdt toezicht op het afvalpark en je zorgt voor de juiste signalisatie en identificatie bij de opslaglocaties. Kortom, je bent het gezicht van Indaver, waarbij je allerhande zaken regelt zodat de globale service naar de klant kan gegarandeerd worden.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je schakelt snel tussen prioriteiten, waarbij je steeds met de glimlach de klanten verder helpt en nauwgezet opvolgt. Je houdt van een grote verscheidenheid aan uitdagingen die je zelfstandig tot een goed einde brengt, waarbij je ‘best practices’ met jouw collega’s deelt. Je zorgt dat de werkzaamheden steeds verlopen zoals afgesproken met de klant. Indien er onverwachte situaties zijn zoek je samen met je collega’s en/of de TWM coördinator naar een gepaste oplossing.  

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent een dynamisch en klantgericht persoon met goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en heftruckattest. VCA diploma is een plus, zo niet, dan gaan wij dat voor je inplannen
  • Je ben flexibel in werkuren en bent bereid om ook V/L shifturen te werken
  • Je drukt je uitstekend in het Nederlands en vlot in het Frans uit.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Een leuke en diverse job met veel klantcontacten.

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige job met verantwoordelijkheid zal opnemen. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we de nodige opleidingen.  

Samen zorgen voor een zuivere toekomst