HR Business partner

Employer
Indaver
Location
3313 LN Dordrecht, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als HR Business Partner is geen dag hetzelfde. Zo reis je naar onze verschillende (operationele) locaties binnen Nederland en België maar met een focus op Nederland om je klanten te bezoeken. Je bent het HR gezicht van onze medewerkers. Je adviseert en ondersteunt het management, zodat zij keuzes kunnen maken en beslissingen kunnen nemen die in lijn liggen met de (HR)strategie en doelstellingen, afgestemd op zowel de korte als de lange termijn behoeften. Managers voelen zich door je deskundig advies, gesteund in het uitvoeren van acties ten aanzien van strategische personeelsplanning, performance management, in- door en uitstroom en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de diverse HR beleidsgebieden. Samen met de andere HR Business Partners ben je de schakel tussen HR,  het management en de medewerkers.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bouwt een partnership op met de verschillende managers die jij ondersteunt, waarmee je als volwaardige sparringpartner kan optreden. Je faciliteert de ontwikkelingen en veranderingen binnen de organisatie vanuit je expertise in een adviserende rol. Verder zie je erop toe dat het HR-beleid consistent en uniform wordt toegepast op de verschillende afdelingen. Je geeft de rol als HR Business Partner zelfstandig vorm en komt steeds met creatieve, praktische oplossingen op maat, in functie van de algemene beleidslijnen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt minimaal over een Bachelor opleiding in relevante richting.
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of relevante richting.
  • Je bent een assertief en daadkrachtig persoon die het bespreken van knelpunten op een respectvolle manier mogelijk maakt.
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Een bedrijfsauto om de verschillende locaties te kunnen bezoeken.
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is in overleg mogelijk. 

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden. Je komt te werken in een team van ervaren en gedreven collega’s. Er is een goedgezinde sfeer waarbij we met respect en op een positieve manier met elkaar omgaan. Je rapporteert aan de HR Manager BeNeFr. 

Samen zorgen voor een zuivere toekomst