Werkleider Shutdowns Antwerpen

Employer
Indaver
Location
Poldervlietweg 5, 2030 Antwerpen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als werkleider shutdowns ben jij samen met je teamleden verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van de shutdowns. Zo bereid je de mechanische werken voor. Hiernaast volg je ook de E&I werkvoorbereiding en planning op. In deze functie coördineer en begeleid je, samen met je collega, de contractoren en de uitvoering van de werkzaamheden op een adequate manier zodat het onderhoudsproces optimaal verloopt. Voor de goede afstemming en communicatie rond de shutdowns organiseer je structurele overlegmomenten met alle betrokken afdelingen en contractoren. 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je hebt heel wat contacten, zowel intern als extern en je bent dan ook een communicatieve teamplayer. Je kunt goed organiseren en je kan het hoofd koel houden als jouw planning onverwacht aangepast dient te worden. Je bent verantwoordelijk voor het naleven en doen naleven van de veiligheidsvereisten tijdens de shutdowns. Je hebt een open oog voor verbetermogelijkheden en doet hiertoe voorstellen. Je rapporteert aan het Hoofd Shutdown & Modificaties.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal een bachelor in de technische wetenschappen
  • Ervaring mag maar hoeft niet
  • Je beschikt over organisatorische competenties
  • Je bent communicatief en teamgericht
  • Je bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materiaalkringlopen veilig te houden.

Je komt op site Antwerpen te werken in een team van toegewijde collega’s. Zij hechten veel belang aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst