Productiemanager

Employer
Indaver
Location
Molenweg, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Manager Thermische Behandeling in Doel ben jij verantwoordelijk voor de productieafdeling die instaat voor de uitbating van onze 3 roosterovens, de 4 wervelbedovens en een voorbehandelingsinstallatie. Je zorgt ervoor dat de lange termijn productiedoelstellingen gerealiseerd worden en bepaalt in functie hiervan samen met de commerciële partners de aanvoerstrategie voor de mix aan afvalstoffen. De energieproductie en energievalorisatie worden hierbij ten allen tijde optimaal ingezet. Samen met de onderhoudsmanager stem je de prioriteiten af om de continuïteit van de installaties te garanderen binnen een conform werkingskader op het gebied van veiligheid, emissies en eindproducten. Je stuurt rechtstreeks een team van 2 productiehoofden, een productieleider, een opleidingscoördinator en een productie-ingenieur aan. Onrechtstreeks gaat dit over een afdeling van ongeveer 100 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als communicatieve teamspeler vertaal je de belangen van de bredere organisatie naar je afdeling en omgekeerd. Je bent gepassioneerd in het opbouwen, coachen en motiveren van een sterk team. Veiligheid staat bij jou voorop, zowel voor jouw collega’s als voor de veilige werking van de installatie en de procesvoering. Met je proactieve natuur streef je naar continue verbetering die vertaald wordt in het optimaliseren van de procesvoering en de productiesystemen zodat productiemiddelen steeds op de meest efficiënte en effectieve manier ingezet worden. Degelijk budgetbeheer om de kosten te bewaken, is voor jou vanzelfsprekend.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een opleiding als master in de wetenschappen.
  • Je hebt minimum 10 jaar ervaring in een proces- of projectomgeving waarvan 5 jaar in een leidinggevende functie.
  • Je beschikt over diepgaande kennis van de procesaspecten van dit type installaties of kan ze snel verwerven.
  • Je hebt leidinggevende en organisatorische kwaliteiten.
  • Je kunt budgetteren en kosten beheren.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met een verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé. 

Waar kom je te werken?

In Doel exploiteren INDAVER en VEOLIA onder de naam SVEX een hoogtechnologische roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval. Ook de innovatieve wervelbedinstallatie die hoogcalorisch afval en slib thermisch verwerkt en de recent opgestarte biomassacentrale worden door SVEX uitgebaat. Het terugwinnen van energie en de recuperatie van materialen staan hierbij centraal. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een goede sfeer en open communicatie. Veiligheid, klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel staan voorop. Je maakt in deze functie deel uit van het managementteam van SVEX, je rapporteert aan de Adjunct-Directeur SVEX. 

Samen zorgen voor een zuivere toekomst