(Senior) Business Developer Industrial Waste Services

Employer
Indaver
Location
Ketenislaan, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Indaver Business Developer IWS verken jij de markt op nieuwe projecten binnen de circulaire economie. Je brengt de markt van afvalstromen in kaart, analyseert de behoeften van de industrie en inventariseert de ontwikkelingen in de aanverwante sectoren. Je onderzoekt de technische en economische haalbaarheid van projecten en werkt een business case uit; van high level tot een concreet project. Je werkt contracten uit en volgt het project op tot en met de implementatie. Je werkt zowel op investeringsprojecten als acquisities

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

De missie van deze functie is het aanbrengen van markt / groei opportuniteiten. In nauw overleg met de productie, sales, R&D teams en onze externe partners ben je in staat om onderbouwde analyses op te stellen voor een theoretische high level business case en deze te vertalen naar een concreet en uitvoerbaar project. Je kan snel te schakelen en als teamspeler werk je soepel samen met collega’s, (potentiële) klanten, leveranciers en andere marktpartijen. Je hebt een klantvriendelijke instelling, je bent communicatief en je richt je op duurzame lange termijn relaties met alle partijen. Het potentieel voor concrete investeringsplannen weet je met een stevig dossier te argumenteren.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een master in de ingenieurswetenschappen (handelsingenieur, bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur)
  • Je hebt ofwel al een korte eerste werkervaring op zak, ofwel beschik je reeds over 4-6 jaar relevante ervaring
  • Je Nederlands is vloeiend en je drukt
  • je vlot uit in Frans en Engels
  • Maandelijks enkele dagen reizen vind je geen probleem.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is mogelijk.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Je komt terecht in een team van toegewijde, ambitieuze collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een respectvolle werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst