Laborant

Employer
Indaver
Location
Poldervlietweg 5, 2030 Antwerpen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als laborant bij Indaver in Antwerpen zorg jij dagelijks voor de juiste staalnames en analyses van externe afvalstoffen. Ook de correcte registratie, evaluatie en rapportage van de verkregen resultaten vallen onder jouw werkzaamheden. Daarnaast draag je zorg voor de controle van de scheikundige parameters van onze interne zorgprogramma’s voor lucht, water, bodem, interne afvalstoffen en industriële hygiëne.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jij voert nauwkeurige productieanalyses uit evenals de analyses in het kader van procesverbeteringsprojecten. Voor het interne kwaliteitsprogramma ben je verantwoordelijk voor de kalibraties en controles. Je onderhoudt de laboratoriumtoestellen, ook zorg je voor de validatie van laboratoriumtoestellen en laboratoriummethodes. Je stelt je flexibel op en je kunt goed samenwerken.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt minimaal een bachelor in scheikunde, bij voorkeur de specialisatie chemie en met het denkniveau van een master.
  • Je bent sterk analytisch en werkt nauwkeurig
  • Je bent een teamspeler en stelt je flexibel op.
  • Je werkt vlot met MS Office, kennis van LIMS is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de reststromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden. Je komt in Antwerpen te werken in een jong en dynamisch team. Er heerst een goede, informele sfeer met een open communicatie. Iedereen neemt zijn/haar verantwoordelijkheid.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst