Onderhoudstechnicus E&I

Employer
Indaver
Location
Alphen aan den Rijn, Alphen a/d Rijn, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je bent verantwoordelijk voor het E&I onderhoud van onze installaties op onze Groen en GFT-locaties in Zuid-West Nederland. Bij E&I storingen treed je op als expert om de machines zo snel mogelijk weer te laten draaien. De onderhoudsplannen en werkinstructies volg je nauwkeurig op en je doet ook voorstellen om deze te verbeteren. Je overlegt met onze andere onderhoudsspecialisten over het standaardiseren van installaties. In het begin loop je mee met onze ervaren E&I onderhoudstechnicus om zo de kneepjes van het vak te leren.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je ontwikkelt je tot onze kennisdrager in jouw vakgebied voor de verschillende soorten installaties op onze groen- en GFT- locaties in Nederland. Je werkt zelfstandig en veilig aan elektrische installaties. Je neemt het initiatief en je denkt in oplossingen. Als teamspeler kun je goed samenwerken en je bent bereid om jouw verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe maak je het verschil?

  • Een eerste werkervaring mag maar moet niet
  • Je bent in het bezit van een MBO-4 Elektrotechniek/Instrumentatie diploma of bent bereid om dit te behalen
  • Je behaalde je rijbewijs
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende job met verantwoordelijkheid
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en de gepaste opleidingen hiervoor
  • Werken in dagdienst met verschoven uren, geen ploegen.
  • Verschillende processen en technieken op onze verschillende sites.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Je komt te werken bij Indaver Municipal Solid Waste (MSW) met locaties verspreid over Nederland waar wij jaarlijks tonnen groen- en GFT-afval verwerken tot compost, CO2 en biogas.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst