Stage In kaart brengen infrastructuur

Employer
Indaver
Location
3313 LN Dordrecht, Nederland
Type contract
Internship

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Voor onze verschillende GFT en Groen locaties in Zuidwest Nederland willen wij onze infra structuur beter in kaart brengen. Je zult starten met een literatuur onderzoek om eerst te kijken welke informatie al aanwezig is. Dat betekent dat je in ons eigen archief maar ook in het gemeentelijk archief op onderzoek uit gaat naar oude tekeningen en deze ook gaat aftoetsen in het veld. Wanneer er geen tekeningen zijn zullen we zelf onderzoek moeten uitvoeren of laten uitvoeren door een externe partij.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je moet zelfstandig te werk kunnen gaan en het leuk vinden het archief in te duiken en oude tekeningen uit te pluizen. Daarnaast zul je het veld in gaan om deze tekeningen ook te kunnen controleren op juistheid. Je kunt zelfstandig te werk gaan en bent zeker niet bang om vragen te stellen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je volgt een HBO opleiding met technische richting.
  • Je bent flexibel en vindt het leuk op meerdere locaties te werken
  • Je bent leergierig en enthousiast

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende stage met verantwoordelijkheid
  • Een goede persoonlijke begeleiding.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en de gepaste opleidingen hiervoor

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Je komt te werken bij Indaver Municipal Solid Waste (MSW) met locaties verspreid over Nederland waar wij jaarlijks tonnen groen- en GFT-afval verwerken tot compost, CO² en biogas.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst