Total Waste Management Coördinator

Employer
Indaver
Location
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de TWM activiteiten op de site van onze klanten in Nederland, voornamelijk in Geleen en Oss. Je coördineert het afvalbeheer dat je administratief voorbereidt en opvolgt. Je bent de verbindingspersoon tussen de sales afdeling, klant en diverse operationele betrokkenen. Je neemt deel aan diverse periodieke overlegvergaderingen en je maakt rapportages op regelmatige basis. Je houdt de informatievoorziening (handleidingen, afvalinventaris,…) van het waste management bij. Op regelmatige basis organiseer je veiligheidsrondgangen met de operationeel betrokennen.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent een klantgerichte, communicatieve coördinator die goed kan samenwerken en een open oor heeft voor ideeën van anderen. Je werkt op projectbasis nauwkeurig aan de afspraken met de klant en je gaat actief op zoek naar optimalistaties. Bij nieuwe afvalstoffen adviseer en beoordeel jij de verwerkingsmogelijkheid en compliance. Bij onverwachte situaties of bij calamiteiten treed je handelend op en zoek je naar een gepaste oplossing. Je ondersteunt interne projecten gericht op afvalstoffen en geeft op verzoek trainingen over de behandeling van afvalstoffen en het ADR.

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent zelfstandig en klantgericht.
  • Je hebt een HBO / Bachelor werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar in een industriële omgeving.
  • Je kent de regelgeving rond het transport van gevaarlijke stoffen (ADR) of bereid dit te leren.
  • Je beschikt over het certificaat VOL-VCA of bereid dit te behalen.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden.
  • Een competitief salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver werkt aan de hand van het Total Waste Management (TWM) model waarbij we doorheen het gehele traject van de afvalstromen de klanten ontzorgen. Hierdoor zijn we ook aanwezig op de sites van de klanten om reeds bij de eerste fase van het afvalbeheer services aan te bieden. Je stuurt ook operators aan, en betrekt hen actief bij het bespreken van projecten. Je kan ook steeds advies inwinnen bij collega coördinatoren die reeds voor andere klanten werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst