Machinist

Employer
Indaver
Location
3198 LC Rotterdam, Nederland
Type contract
Bepaalde duur optie vast

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag als Machinist op locatie Europoort start om 5:00 of om 13:00, dit is afhankelijk van je vroege of late dienst. Op deze locatie ben je verantwoordelijk voor de aanvoer van groente, fruit en tuin afval, afgekort GFT en afvoer van compost, biomassa en residu.

Je instrueert de chauffeurs waar en hoe zij hun vrachten moeten lossen en je controleert of de vracht correct en/of niet vervuild is. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat je de vernieuwde zeefinstallatie in een continue stroom voedt. Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw shovel in optimale conditie blijft en meld je problemen of kwaliteitsafwijkingen bij de bedrijfsleider. Het schoonhouden van de fabriek en het terrein is de verantwoordelijkheid van het gehele team, waar nodig help jij.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je neemt initiatief en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je werkt nauwkeurig, netjes en veiligheid staat bij jou altijd voorop. Je kunt eenvoudige storingen en problemen zelfstandig oplossen. Je deelt jouw kennis en ervaring met je collega’s.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een Machinistendiploma of het certificaat Veilig Werken met Laadschop, of bent bereid dit te behalen
  • Je hebt interesse in techniek
  • Je beschikt over eigen vervoer

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid
  • Faciliteren van een veilige werkplek
  • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €2.650,00 - €3.191,00 (schaal D GEO CAO Services)
  • Individueel Keuze Budget: 13.44% van je bruto maandsalaris
  • 40-urige week in een tweeploegendienst met een vergoeding van 7,5%
  • Vuilwerktoeslag

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een klein team waarbij je samen met de bedrijfsleider, meewerkend voorman, operator en collega machinisten het productieproces bepaalt.

Op locatie Europoort, in de haven van Rotterdam, werk je met een installatie van één jaar oud. We zijn hier bezig met het optimaliseren van onze residuen, waardoor er minder afval wordt verbrand of gestort. Jij bent onderdeel van dit proces waarbij je bijdraagt aan het omzetten van afvalstromen in nieuwe grondstoffen.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst