Planner

Employer
Indaver
Location
4542 NM Hoek, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie en neemt met je collega’s de bijzonderheden van de vorige dag door. Jullie bekijken gezamenlijk wat er die dag aan afvalstoffen binnenkomt of moet worden afgevoerd en wat prioriteit heeft. Vervolgens ga je aan de slag met het correct en tijdig verwerken van de inkomende klantorders, met de orderaanmaak van de afvoerstromen vanuit de locatie en met een efficiënte transportplanning. 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Planner is het jouw taak om met jouw collega’s van deze locatie elke dag de efficiëntste oplossingen te vinden voor de aan- en afvoer van afvalstoffen. Dit doe je in een dynamische omgeving. Je staat dan ook stevig in je schoenen en je kunt goed omgaan met de vragen en wensen van de chauffeurs en klanten waar je dagelijks mee in contact staat. Je bent vaardig in het oplossen van problemen en als communicatieve teamspeler kun je snel schakelen met alle partijen. Daarbij informeer je iedereen tijdig en goed en zorg je voor een correct administratieve verwerking.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in expeditie, scheikunde of milieuadministratie).
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, Frans en/of Duitse actieve kennis zijn een plus.
  • Kennis van ADR en SAP zijn een pré.
  • Je beschikt over een sterk operationeel en creatief inzicht en werkt zeer nauwkeurig.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Je komt te werken in een gedreven team van ervaren en gemotiveerde collega’s die met elkaar sparren wanneer zich een probleem voordoet. Klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel staan voorop en dat verwachten we ook van jou.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst