Veiligheidskundige

Employer
Indaver
Location
4542 NM Hoek, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Veiligheidskundige ben je het aanspreekpunt op het gebied van Arbo & Veiligheid zowel intern als richting de overheid. Je bent sparringpartner voor zowel de managementteams van de business alsook je collega’s. Je geeft advies en doet verbetervoorstellen. Je stelt je op als ambassadeur op het gebied van veiligheid en bijbehorende veiligheidscampagnes. Op een coachende manier maak je Arbo & Veiligheid een integraal onderdeel van de werkzaamheden op de locatie. Daarnaast heb je een belangrijke taak te vervullen op het vlak van Process Safety, voor identificatie en begrip van potentiële gevaren om daarmee de risico’s te beheersen. Je bent werkzaam op een Seveso-bedrijf waar gewerkt wordt met gevaarlijke afvalstoffen, waardoor je ook verantwoordelijk bent voor het up to date houden van het veiligheidsrapport, alsook de voorbereiding en begeleiding van de Seveso-inspectie.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Samen met je collega’s werk je continu aan de verbetering van de bedrijfsprocessen en herken je de relevante risico’s. Met het team van operationele collega’s zorg je ervoor dat de afdelingen en de locatie in compliance blijven. Ook ben je in staat om organisatiebesluiten te vertalen naar risico’s en het voorkomen ervan. Je bent kritisch en tegelijkertijd ben je klant- en resultaatgericht en werk je als teamspeler goed samen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een HVK (Hogere Veiligheidskunde) opleiding of vergelijkbaar.
  • Je beschikt over kennis van risicomanagement en de bijbehorende wet- en regelgeving.
  • Je hebt kennis en ervaring op het vlak van Process Safety en projectmatig werken.
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over de nodige adviesvaardigheden.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • Een competitief salarispakket.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Je komt te werken in een gedreven team van ervaren en gemotiveerde collega’s op onze locatie Terneuzen.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst