Veiligheidskundige

Employer
Indaver
Location
4431 NK 's-Gravenpolder, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Veiligheidskundige ben je het centrale aanspreekpunt op het gebied van Arbo & Veiligheid binnen onze organisatie. Als deskundige sparringpartner voor de managementteams en collega’s draag je proactief bij aan de veiligheidscultuur. Je biedt diepgaand advies, ontwikkelt verbetervoorstellen en fungeert als een gepassioneerd ambassadeur voor veiligheid en bijbehorende campagnes. Met een coachende aanpak integreer je Arbo & Veiligheid naadloos in alle werkzaamheden. Jouw expertise in VCA-P is essentieel voor het versterken van ons veiligheidsbeheer en het waarborgen van de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien speel je een cruciale rol in Process Safety, gericht op de identificatie en het management van potentiële gevaren om zo risico’s te minimaliseren.

 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

In samenwerking met collega’s streef je voortdurend naar optimalisatie van onze bedrijfsprocessen en het herkennen van relevante risico’s. Samen met het operationele team zorg je ervoor dat alle afdelingen en locaties compliant blijven aan de strikte industrienormen, vooral op het gebied van VCA-P. Je bent in staat organisatiebesluiten effectief te vertalen naar risicopreventie, terwijl je een kritische blik behoudt en streeft naar klanttevredenheid en resultaten door samenwerking.

 

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent in het bezit van een diploma Hogere Veiligheidskunde (HVK) of gelijkwaardig.
  • Je hebt uitgebreide kennis van risicomanagement en relevante wet- en regelgeving.
  • Je beschikt over gespecialiseerde kennis in Process Safety en hebt ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt aantoonbare vaardigheden in zelfstandig advies geven en beschikt over essentiële adviesvaardigheden.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
  • Een aantrekkelijk salarispakket en competitieve arbeidsvoorwaarden.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je gaat deel uitmaken van een toegewijd team bij Indaver, een wereldleider in afvalbeheer met een visie op een duurzame, circulaire toekomst. Je zult werkzaam zijn bij Indaver Separation Technologies, gelegen in 's Gravenpolder, waar we gespecialiseerd zijn in maatwerkoplossingen voor slibontwatering. In deze rol ben je cruciaal voor onze slibontwateringsprojecten bij de grootindustrie in België en Nederland. De nadruk op VCA-P is essentieel om veiligheid en naleving in deze kritische operaties te garanderen. Je draagt bij aan het verbeteren van industriële processen en milieubeheer, met een sterke focus op veiligheid en het handhaven van hoge kwaliteitsstandaarden.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst