Machinist

Employer
Indaver
Location
Middenweg 57, 4782 PM Moerdijk, Nederland
Type contract
Bepaalde duur optie vast

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Machinist op de locatie Moerdijk ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van materialen. Je instrueert de chauffeurs waar zij hun vrachten kunnen lossen en controleert of de vracht ook volgens afspraak is. Met de shovel sorteer je de verschillende soorten afval en zorg je ervoor dat de mobiele zeefinstallaties gevoed worden. Voor de afvoer belaad je met de kraan de vrachtwagens. Je voert onderhoud aan de machines uit en je houdt het terrein schoon zodat aan het eind van jouw dienst alles er tiptop bij ligt. We werken op deze locatie in dagdienst.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je neemt het initiatief en je bent niet bang om aan te pakken. Je werkt nauwkeurig, netjes en veiligheid staat bij jou altijd voorop. Je kunt eenvoudige storingen en problemen zelfstandig oplossen. Je deelt jouw kennis en ervaring met je collega’s.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een Machinistendiploma of het certificaat Veilig Werken met Laadschop, of bent bereid dit te behalen.
  • Je hebt interesse in techniek.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op duurzaam afvalbeheer en daarmee de circulaire toekomst. Uit de reststromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Je komt terecht op onze locatie in Moerdijk waar we groenafval composteren. Je komt op deze locatie terecht in een klein maar hecht team van ongeveer 5 medewerkers.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst