Projectingenieur Proces

Employer
Indaver
Location
Poldervlietweg 5, 2030 Antwerpen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Projectingenieur Proces is geen dag hetzelfde. Je maakt deel uit van multidisciplinaire projectteams. Jullie zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en opstart van nieuwe of bestaande installaties op de verschillende plants, elk met haar eigen proces. Je biedt ondersteuning bij het engineeren, coördineren en realiseren van (deel)projecten. Ook werk je mee aan haalbaarheidsstudies van verbeterings- en/of investeringsprojecten ter onderbouwing van beslissingen. Je bouwt als specialist jouw expertisedomein verder uit en deelt deze met collega’s. Je ondersteunt de plant managers en collega’s van Sales bij evaluaties van bestaande verwerkingstechnieken om waar mogelijk tot procesverbeteringen te komen. Dit alles om duurzame, bedrijfszekere, economisch exploiteerbare, onderhoudsvriendelijke en SHE-conforme installaties op te leveren.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent analytisch en durft standpunten in te nemen die je kunt verdedigen. Plannen en organiseren kun je goed en je werkt nauwkeurig aan de opdrachten. Je neemt het initiatief en bent bereid te leren en die kennis te delen. Als teamspeler kun je goed samenwerken met zowel de werkvloer als met (externe) specialisten en op managementniveau. Je kunt omgaan met veranderingen en denkt in oplossingen.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een master Ingenieurswetenschappen, Industriële Wetenschappen of als Bio-Ingenieur.
  • Je hebt kennis van projectwerk.
  • Kennis van afvalverwerkingsprocessen en/of recuperatie van energie is een troef.
  • Reizen binnen Europa voor de projecten is voor jou geen bezwaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.Het dynamische en multidisciplinaire engineering team bestaat uit toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en verwacht dit ook van jou.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst