Mobiele Operator TWM

Employer
Indaver
Location
Westvaartdijk, 1850 Grimbergen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In je werk als Mobiele Operator is geen dag hetzelfde. Op de verschillende sites van onze klanten, op locaties gelegen tussen Antwerpen en Wallonië, haal je diverse afvalstoffen op die je naar de centrale locatie brengt. De laad- en loswerken doe je met een vorkheftruck. Je houdt toezicht op het afvalpark en je zorgt voor de juiste signalisatie en identificatie bij de opslaglocaties. Kortom, je bent het gezicht van Indaver, waarbij je allerhande zaken regelt zodat de globale service naar de klant kan gegarandeerd worden.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je schakelt snel tussen prioriteiten, waarbij je steeds met de glimlach de klanten verder helpt en nauwgezet opvolgt. Je houdt van een grote verscheidenheid aan uitdagingen die je zelfstandig tot een goed einde brengt, waarbij je ‘best practices’ met jouw collega’s deelt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent een dynamisch en klantgericht persoon met goede communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en heftruckattest. VCA diploma is een plus , zo niet, dan gaan wij dat voor je inplannen.
  • Je ben flexibel in werkuren en bent bereid om ook V/L shifturen te doen.
  • Je drukt je uitstekend in het Nederlands en vlot in het Frans uit. 

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Een leuke en diverse job met veel klantcontacten.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op diverse klantlocaties (Vlaanderen en Wallonië) waar je telkens in vervanging van de vaste on siteoperator of als extra persoon zorgt voor een optimale dienstverlening naar die klanten. Soms spring je bij, om andere operatoren op ons transferstation te helpen. Je kunt rekenen op een goede informele sfeer waarbij we samen met veel plezier hard werken.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst