Junior Reliability Engineer

Employer
Indaver
Location
Poldervlietweg 5, 2030 Antwerpen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Junior Reliability Engineer wachten jou uiterst boeiende uitdagingen. Je start je dag met een teamoverleg en bespreekt met je collega’s welke processen verder aandacht nodig hebben. Zo stel je zelf verbeterprojecten op die je verder gaat implementeren om zo het proactief onderhoudsbeleid te operationaliseren. Verder ga je actief op zoek naar veel voorkomende storingen met een grote impact op de productie en zorg je ervoor dat de nodige maatregelen geïmplementeerd worden. De eenvoudige storingen ga je verder analyseren om zo de beschikbaarheid van de installaties te maximaliseren. 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Junior Reliability Engineer ben jij een belangrijk aanspreekpunt binnen de onderhoudsafdeling en weet jij goede werkrelaties uit te bouwen dankzij jouw vastberadenheid en overtuigingskracht. Jouw leergierigheid en scherp onderzoekend vermogen, maken dat jij je in de processen vastbijt, waardoor de installaties vlotter als ooit draaien. Je weet je vlot te organiseren en kan creatief omspringen met uitdagingen die op jouw pad verschijnen. Heb jij net als ons heel veel zin om de organisatie naar een technisch hoger niveau te tillen? Dan ben jij de Junior Reliability Engineer waar we naar op zoek zijn!

Hoe maak je het verschil?

  • Je genoot een Ingenieursopleiding (Industrieel, Burgerlijk of Bio-ingenieur)
  • Je bent een assertief en enthousiast persoon die het bespreken van knelpunten op een respectvolle manier mogelijk maakt
  • Kennis van preventieve en predictieve onderhoudstechnieken is een pluspunt

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige job met verantwoordelijkheid zal opnemen. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we de nodige opleidingen.

Indaver draagt duurzaam en integraal afvalbeheer hoog in het vaandel. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Vlaanderen en in een toenemend aantal Europese landen.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst