Continuous Improvement Engineer

Employer
Indaver
Location
Dijle, 2800 Mechelen, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Continuous Improvement Engineer kom je terecht op de afdeling PA&CI (Process Assurance & Continuous Improvement). Jij zorgt samen met je collega’s voor het continu verbeteren van onze processen en installaties. Op basis van jouw gedetailleerde analyses, implementeer je de nodige aanpassingen en volgt ze op tot tevredenheid van de interne klant. Door jouw methodische aanpak, lever je voor jouw collega’s binnen ons PA&CI team een belangrijke bijdrage bij het in de praktijk brengen van onze gecertificeerde milieu-, kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen op de Indaver- locaties in België, Nederland en (Noord) Frankrijk Je draagt bij aan het realiseren van onze lange termijndoelstellingen op niveau van Climate Change, in de breedste zin van het woord.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent kritisch, durft vragen te stellen aan de business en in je eigen team. Je staat stevig in je schoenen en kunt jouw standpunten verdedigen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer, creatief en genuanceerd. Uit analyses kun je syntheses maken, theorie (leeswerk) zet je om in de praktijk. Je krijgt veel vrijheid om zelf invulling aan deze baan te geven, je bent dan ook proactief, neemt het initiatief en kunt goed coördineren.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een relevant technisch masterdiploma
  • Kennis van data analyse methodes is een plus
  • Je bent analytisch, kunt syntheses maken en theorie omzetten in praktijk
  • Je ben communicatief sterk en kritisch ingesteld
  • Je bent bereid om jouw kennis en ervaring te delen in een internationale omgeving

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Deels thuiswerken is mogelijk

 

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een gedreven internationaal team van 10 mensen die veel kennis bezitten. Zij zijn gemotiveerde, harde werkers met eigen karakters die staan voor wat ze doen. Regelmatig komen zij (virtueel) samen om vraagstukken te bespreken en elkaar kritisch te bevragen om zo de dienstverlening naar een hoger plan te trekken. Je standplaats is in overleg op een van de Indaver locaties in Mechelen of Dordrecht.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst