Werkleider Shutdowns Doel

Employer
Indaver
Location
Molenweg, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je ondersteunt het afdelingshoofd bij geplande en ongeplande stilstanden op de wervelbedinstallatie. In de voorbereidingsfase bekijk je de scope, maak je de nodige afspraken met firma’s, regel je dat alle nodige onderdelen op tijd worden geleverd en maak je een gedetailleerde planning op. Tijdens de stilstand volg je de voortgang van de werken nauwlettend op. Hiertoe bekijk je in de field de voortgang en eventuele technische problemen samen met de aannemer. Een goede communicatie met de productie-afdeling en de rest van het team is hierbij ook essentieel. Na de stilstand ben je deels verantwoordelijk voor de verslaggeving, het nakijken van afrekeningen van leveranciers en bekijk je welke onderdelen er opnieuw dienen te worden besteld. Globaal heb je ook aandacht om de stilstanden verder te optimaliseren door het opstellen van technische beschrijvingen (als kennisborging) en de optimalisatie van de magazijnstock.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent een echte teamspeler en je kunt vanuit je functie actief bijdragen aan de langetermijnvisie op de onderhoudsstrategie van de installatie. Je streeft ernaar om steeds op de meest efficiënte en effectieve manier te werken, waarbij je vlot communiceert en afspraken maakt met andere afdelingen zoals modificaties, productie en procesengineering. Veiligheid staat bij jou voorop, zowel voor jouw collega’s als voor de vele contractoren waarmee je samenwerkt.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een technische graduaatsopleiding gevolgd (mechanica) of gelijkwaardig door ruime relevante ervaring
  • Je bent stressbestendig, besluitvaardig en je kan goed in team werken
  • Je bent gebeten door techniek en je werkt gestructureerd met focus op verbetering
  • Je bent vlot in Excel en je kan bij voorkeur ook overweg met de PM-module van SAP

Wat bieden wij jou?

  • Een competitief salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Je werkt in dagdienst.

Waar kom je te werken?

Wie aan afvalverwerking doet, moet aan de toekomst denken.  Dat bewijzen Indaver en Veolia. Onder de naam SVEX baten deze hoogtechnologische bedrijven in Beveren samen een roosteroven voor de thermische verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar afval uit.  Ook een innovatieve wervelbedinstallatie voor de thermische verwerking van hoogcalorisch afval en slib en een installatie voor de verbranding van houtafvalstoffen wordt op hetzelfde terrein geëxploiteerd door SVEX. Het team waarvan je deel uitmaakt bestaat uit toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst